برگزاری نمایشگاه مجازی خوراک های دماوندی در روز جهانی غذا
به گزارش بلاگ پو، به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تهران، شهرام شریفی امروز چهارشنبه 23 مهرماه 99، با بیان اینکه گردشگری غذا شاخه ای کمتر شناخته شده از صنعت گردشگری در ایران است، اضافه نمود: تنوع غذایی و سنت میهمان نوازی ایرانی ها و همچنین نحوه طبخ خوراک های محلی برای گردشگران جذاب است.
او مطرح کرد: فرهنگ غذایی هر شهرستان بر اساس جغرافیا و مواد اولیه در دسترس، شکل می گیرد، خوراک های بومی و محلی دماوند نیز مطابق با جغرافیای آن، به عنوان یک منطقه سردسیر است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دماوند اعلام کرد: وجود باغ های فراوان نظیر گردو، موجب شده تا بیشتر غذاهای این منطقه حاوی این محصول باشد.
منبع: گردشبانbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
georgiaro.ir: گرجستان: سفری به کشور زیبایی ها