راهنمای سفر به سوباتان

به گزارش بلاگ پو، کافی است راه ارتفاعات گیلان رادرپیش بگیرید تا به نقاطی از ایران برسید که گویی تکه هایی جداشده از بهشت اند. ایران کشوری است که یکی از انواع اجتماعات قدیمی و باستانی اش عشایر و زندگی ایلی آنهاست. این مردمان که دامدار هستند، براساس تغییر آب و هوا و گرما و سرمای آن با تمامی وسایل زندگی خود به مناطق مناسب چرا کوچ می نمایند. عشایر در فصول گرم سال به مناطقی موسوم به ییلاق سفر می نمایند. این مناطق اغلب در نقاط سردسیر واقع است که دراین ایام می تواند خوراک دام عشایر را فراهم کند. دیدن نوع زندگی این مردمان و عبور از میان سبزه زارهای وسیع برای اغلب ما جذابیت خاصی دارد. بسیاری از جهانگرد های کشورهای دیگر نیز در این فصول با هدف دیدن این نحوه کهن زندگی به ایران سفر می نمایند.

راهنمای سفر به سوباتان

سوباتان کجاست؟

حتماً بیشتر شما نام منطقه تالش را شنیده اید. در ارتفاعات تالش، روستایی به نام سوباتان وجود دارد که مرتفع ترین روستا و ییلاق منطقه است. سوباتان در 22 کیلومتری لیسار در تالش و در استان گیلان است. سوباتان که در زبان تالشی به آن سووتون هم می گویند در شمال غرب شهرستان تالش واقع شده است. سوباتان در منطقه ای جغرافیایی واقع شده که حتی در فصول گرم سال آب و هوای بسیار خنکی دارد. ییلاق سوباتان در بهار و تابستان یکی از پرطرفدارترین مقاصد گردشگری برای دوست داران طبیعت گردی است. ییلاق سوباتان در فصول گرم سال پوشیده از چمن، گل های فراموشم نکن است. سوباتان به معنی محلی که آب در آن فرو می رود است. در این فصل این منطقه پر از گل های وحشی است و زمین یکپارچه سبز و قرمز و زرد و بنفش است. اسب ها و دام های محلی ها در چراگاه های اطراف مشغول هستند و چشم انداز بینظیری را می توانید ببینید. سوباتان، روستایی که در آن خبری از دکل برق و آنتن های موبایل و آلودگی صوتی نیست.

چگونه به سوباتان برویم؟

برای سفر به سوباتان از تهران به طرف گیلان و رشت حرکت می کنیم. اگر ساکن تهران هستید می توانید از جاده تهران - رشت سفر خود را آغاز کنید و از رشت به سمت غرب و آستارا ادامه جهت دهید. پس از عبور از رضوانشهر به اسالم و تالش خواهید رسید. بهتراست سفر را صبح خیلی خیلی زود آغاز کنید. از اسالم جاده ای در میان جنگلهای سبز به سمت خلخال کشیده شده است. در این جاده منطقه ای به نام پیرسون وجود دارد که محل مناسبی برای استراحت است. در حین گذر از این جاده کم کم شاهد تغیر اقلیم و پوشش گیاهی خواهید شد و از منطقه ای جنگلی وارد دشت و مرتع می شوید. این تغییر بر اثر افزایش ارتفاع و شرایط آب و هوایی ست. از خلخال جاده اردبیل را پیش می گیریم. اگر صبح خیلی زود حرکت نموده باشید، در این جاده وقت نهار است. پس از حدود 45 دقیقه از دوراهی بودآلالو به سمت دریاچه نئور می روید و بعد از گذر از جاده ای مارپیچ، ناگهان دریاچه ای زیبا و وسیع در مقابل خود می بینید! ارتفاع این دریاچه 2700 متر است شب را می توانید با چادر زدن در کنار دریاچه سپری کنید. مناطق خاصی برای کمپینگ در طبیعت فراهم شده است. یک سرویس بهداشتی عمومی هم آنجا هست که پیشنهاد می کنیم حتی نزدیکش هم نشوید! و گرنه با آن بو و منظره ای که در انتظار شماست، حتما لذت زیبایی دریاچه را فراموش خواهید کرد... برای اقامت در کنار دریاچه، لباس گرم فراموش نگردد؛ چون شبهای نئور بسیارسرد است. بعد از استراحت در کنار دریاچه می توانید تا سوباتان پیاده روی (کوهپیمایی) کنید. طول این جهت حدود 17 کیلومتر است و با توان جسمی متوسط حدود 6 تا 9 ساعت طول خواهد کشید. از قلم نیاندازید،این جهت را حتما با بلدهای محلی طی کنید.

عکس های ییلاق سوباتان

عکس های ییلاق سوباتان را برای تان گلچین کردیم تا بتوانید قبل از سفر به سوباتان سفری مجازی به سوباتان داشته باشید.

فصل مناسب سفر به سوباتان چه زمانی است؟

کوهپیمایی در جهت دریاچه نئور تا سوباتان بسیار پرطرفدار است و گردشگران بسیاری برای رسیدن زمان مناسب سفر سوباتان و این کوهپیمایی لحظه شماری می نمایند. فصل مناسب سفر به ییلاق سوباتان بهار تابستان است. اگر دقیق تر بخواهیم بگوییم اواسط بهار یعنی از هفته سوم اردیبهشت بهترین زمان سفر به سوباتان آغاز می گردد. برای تماشای دشت های وسیع و پز گل حتما در فصل بهار به سوباتان سفر کنید. اما سوباتان نه تنها در بهار بلکه در تابستان و حتی زمستان مقصد گردشگری بسیاری از طبیعت گردهاست. البته در زمستان پیمایش جهت کوهپیمایی از دریاچه نئور تا ییلاق سوباتان سخت است و جهت برفی و یخ زده است اما زیبایی، بکر بودن منطقه و چشم انداز همراه با مه و فضای ابری ارتفاعات سوباتان هر گردشگری را برای سفر به آن در تمام فصول سال وسوسه می نماید.

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.

منبع: دالاهو
انتشار: 3 آبان 1400 بروزرسانی: 3 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 47266

به "راهنمای سفر به سوباتان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهنمای سفر به سوباتان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید